Βιβλία για την παραγωγή σαπουνιού – Ένα σπίτι φτιαγμένο από το μηδέν

2

Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να επικεντρώνονται σε χειροτεχνίες εσωτερικού χώρου, όπως η παρασκευή σαπουνιού. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα βιβλία για να μάθετε πώς να φτιάχνετε το δικό σας σαπούνι από την αρχή.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνδεδεμένων εταιρειών που έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει ένα μέσο για να κερδίζουμε χρεώσεις μέσω σύνδεσης με το Amazon.com και συνδεδεμένους ιστότοπους. Είμαστε επίσης θυγατρικές για άλλους και εγκρίνουμε μόνο τα προϊόντα που υποστηρίζουμε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική αποκάλυψης εδώ.

Φτιάχνοντας σαπούνι στο σπίτι

Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το δικό σας πολυτελές σαπούνι στο σπίτι, μπορείτε να ξεκινήσετε με μερικές βασικές συνταγές. Ενώ τόσο η κρύα όσο και η ζεστή παρασκευή σαπουνιού χρησιμοποιούν αλισίβα, μην τρομάζετε. Καθώς εξοικειώνεστε περισσότερο με τη διαδικασία καθώς και με τα συστατικά, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας.

Βρείτε θεραπεία με φυσικές θεραπείες

Αυτά τα βιβλία παρασκευής σαπουνιού θα σας βοηθήσουν να μάθετε διαφορετικά υλικά και διαδικασίες που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να φτιάχνουν σαπούνι στο σπίτι. Σίγουρα θα διάλεγα αυτά που σου ακούγονται καλύτερα και θα το έβαζα.

Τα αγαπημένα μου βιβλία για την παρασκευή σαπουνιού

ο Βιβλία Φυσικής Σαπουνοποιίας για Αρχάριους από την Kelly Cable είναι το προσωπικό μου αγαπημένο. Είναι η blogger και δημιουργός χειροποίητης ομορφιάς και σαπουνιών στο Simple Life μαμά. Όλες οι συνταγές είναι χωρίς φοινικέλαιο και περιλαμβάνει συνταγές για σαμπουάν, μωρά ακόμα και πλυντήριο. Σας δείχνει επίσης τι σημαίνει «ίχνος» καθώς και να κάνετε στροβιλισμούς. Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο είναι ο τροχός φυσικών χρωστικών.

Κατασκευή σαπουνιού από την Kathrin Landmann είναι ένα απολαυστικά σύντομο βιβλίο παρασκευής σαπουνιού. Υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες συνταγές, συμπεριλαμβανομένων βασικών σαπουνιών και παραλιών. Τα συστατικά της δεν είναι απαραίτητα όσο πιο φυσικά γίνεται, αλλά προσθέτουν κάποια ενδιαφέροντα χρώματα και σχέδια. Περιλαμβάνει μια υπέροχη συνταγή που ονομάζεται Σαπούνι καφέ. Σίγουρα ένα καλό για να το ελέγξετε.

Ένα από τα πρωτότυπα καλύτερα βιβλία σαπουνιού είναι το Βιβλίο Φυσικό Σαπούνι από τη Σούζαν Μίλερ Κάβιτς. Αυτό το βιβλίο είναι υπέροχο και έχει μια μεγάλη γκάμα συνταγών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το One Stop Soap, το οποίο έχει μόνο επτά συστατικά. Το μόνο πρόβλημα με τις συνταγές εδώ είναι το τεράστιο μέγεθος. Πολλές από τις συνταγές είναι πολύ μεγαλύτερες (περίπου σαράντα μπάρες των 4 ουγκιών) από τη ράβδο 1 λίβρας που φτιάχνω (περίπου δώδεκα μπάρες των 4 ουγγιών).

DIY Artisanal Σαπούνι από την Alicia Grosso είναι ένα άλλο καλό βιβλίο σαπουνιού που πρέπει να δείτε. Οι συνταγές είναι συχνά φυσικές και καλύπτει άλλες διαδικασίες, όπως ζεστή διαδικασία και υγρό σαπούνι. Ένα πολύ κατατοπιστικό βιβλίο. Η αγαπημένη μου συνταγή είναι η συνταγή Mommy & Me Soap. Περιλαμβάνει το μητρικό γάλα!

Καθαρή Σαπουνοποιία από την Anne-Marie Faiola είναι ένα άλλο εξαιρετικό βιβλίο παρασκευής σαπουνιού. Είναι η ιδρύτρια του Μπράμπλ Μπέρι που έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το δικό σας σαπούνι στο σπίτι. Οι συνταγές του βιβλίου είναι επίσης υπέροχες και περιλαμβάνουν συστατικά όπως θρεπτικό πλιγούρι βρώμης και απολέπιση από θρυμματισμένο κέλυφος καρυδιού. Σίγουρα ένα για να διαβάσετε.

Απλή Φυσική Σαπουνοποιία του Jan Berry είναι το άλλο αγαπημένο μου. Ο Jan Berry είναι ο blogger στο Nerdy Farmwife και έχει μερικές πολύ πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για την παρασκευή σαπουνιού στο σπίτι. Περιλαμβάνει μια καταπληκτική συνταγή για σαπούνι που ονομάζεται Κρεμώδες Σαπούνι Αβοκάντο!

Η Βοτανική Ακαδημία

Εάν ενδιαφέρεστε να εμποτίσετε τα δικά σας έλαια και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά βότανα στα σαπούνια σας, ρίξτε μια ματιά στο μάθημα της Herbal Academy για τη Βοτανική Περιποίηση του δέρματος. Έχουν μια μεγάλη Συνταγή σαπουνιού Floral Delight θα πρέπει να δοκιμάσετε και θα σας διδάξει τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε περισσότερα και διαφορετικά φυσικά προϊόντα στο σπίτι!

Εγγραφείτε στο μάθημα Botanical Skin Care Course με την Herbal Academy

Καρφιτσώστε για αργότερα!

Χρησιμοποιήστε αυτά τα βιβλία για να φτιάξετε το δικό σας πολυτελές σαπούνι στο σπίτι

Schreibe einen Kommentar