Βιώσιμες ιδέες περιτυλίγματος δώρων – Ένα σπίτι φτιαγμένο από το μηδέν

2
βιώσιμες συσκευασίες δώρων

Κουραστήκατε να συνεισφέρετε στην υπερβολή των σκουπιδιών μετά την περίοδο των διακοπών; Λοιπόν, υπάρχουν μερικές επιλογές για το τύλιγμα των δώρων που είναι πιο βιώσιμες. Μάθετε περισσότερα!

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνδεδεμένων εταιρειών που έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει ένα μέσο για να κερδίζουμε χρεώσεις μέσω σύνδεσης με το Amazon.com και συνδεδεμένους ιστότοπους. Είμαστε επίσης θυγατρικές για άλλους και εγκρίνουμε μόνο τα προϊόντα που υποστηρίζουμε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική αποκάλυψης εδώ.

Η περίοδος των διακοπών είναι εδώ

Μπορεί να αρχίζετε να κάνετε τις γιορτινές σας αγορές ή να καταλαβαίνετε σε τι ακριβώς θα θέλατε να συμμετάσχετε φέτος όσον αφορά την επίσκεψη στην οικογένεια, την ανταλλαγή εμπειριών ή ακόμα και το να κάνετε ένα εξατομικευμένο δώρο. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, πιθανότατα θα χρειαστεί να τυλίξετε μερικά δώρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε την έκπληξη χωρίς να συμβάλλετε επίσης στη σπατάλη που συσσωρεύεται μετά τις γιορτές.

Παρακάτω είναι μερικές εξαιρετικές ιδέες που πρέπει να εξετάσετε, προκειμένου να έχετε μια πιο βιώσιμη, φιλική προς το περιβάλλον εμπειρία για τα Χριστούγεννα και να παρέχετε στους ανθρώπους τα δώρα που αγαπούν. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε νέες ιδέες για να τυλίξετε ή να εκπλήξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με διάφορους τρόπους.

Κομποστοποιήσιμη συσκευασία δώρου

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τους κήπους τους και έχουν αρχίσει να κομποστοποιούν στις αυλές τους τα τελευταία χρόνια. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να παρέχετε περιτύλιγμα δώρου που μπορεί να κομποστοποιηθεί και να παραμείνει ζωντανό στη διατροφή του εδάφους για τα επόμενα χρόνια. Οι κύριες επιλογές είναι μη κερωμένο, χωρίς επένδυση, αλεύκαστο, καφέ χαρτί με βιώσιμη συγκομιδή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λίπασμα ή ακόμα και να το ρίξετε στη φωτιά για ανάφλεξη.

Επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες τσάντες δώρου

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μια καλή τσάντα που έχετε κρατήσει ή άλλη εναλλακτική που έχει τη δυνατότητα να πλυθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί άλλον ένα χρόνο. Παντού αποθηκεύω όλες τις υφασμάτινες τσάντες περιτυλίγματος καθώς και όλες τις μη υφασμάτινες. Μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό και να χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά από οικογένεια σε οικογένεια.

Εργασίες τέχνης για παιδιά

Έχω τρεις γιους και παίρνουμε ΠΟΛΛΑ έργα τέχνης από το σχολείο και τον παιδικό σταθμό. Τα απολαμβάνω πολύ και τα περιστρέφω μέσα στο σπίτι, αλλά θα ήθελα επίσης να το μοιραστώ με άλλους. Έτσι οι παππούδες τους, οι θείες, οι θείοι τους κ.λπ. μπορούν να απολαύσουν την τέχνη τους ΚΑΙ να λάβουν ένα ωραίο δώρο.

Προσπαθώ να αποθηκεύω πολλά χαρτιά κατά τη διάρκεια του έτους και να τα κρατάω εκεί που κρατάω άλλα υλικά που σχετίζονται με τα δώρα. Έτσι όταν έρθει η ώρα, ανεξαρτήτως περίστασης, είναι έτοιμοι. Παίρνω 3-4 φύλλα χρωστικών και τα κολλώ με ταινία. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το όπως θα χρησιμοποιούσα το κανονικό χαρτί περιτυλίγματος.

Ψηφιακά Δώρα

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ψηφιακές επιλογές για δώρα. Αυτό περιλαμβάνει οικογενειακές κάρτες σε πάρκα, ενυδρεία, ζωολογικούς κήπους, ταξιδιωτικά κουπόνια, δωροκάρτες κάθε σχήματος και μεγέθους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα στα οποία έχουμε επικεντρωθεί είναι να ζητάμε από την οικογένεια εμπειρίες έναντι πραγμάτων. Έχουμε πολλά παιχνίδια, που περνάνε από παιδί σε παιδί και συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν τακτικά, κάτι που είναι υπέροχο. Αλλά δεν χρειαζόμαστε πάντα περισσότερα από αυτά τα πράγματα.

Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις δωροκάρτες τακτικά για να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να έχουν επιλογή. Τα χρησιμοποιούμε για είδη παντοπωλείου ή πράγματα που χρειαζόμαστε όπως επισκευές και άλλα τέτοια. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, είναι σημαντικό να ξοδέψετε λίγα επιπλέον μετρητά χωρίς τις αποσκευές από πράγματα που δεν τρέφουν εσάς ή την οικογένειά σας.

Αυτό περιλαμβάνει δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Εργάζομαι σε ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο ζώων και ενθαρρύνω τους ανθρώπους να προσφέρουν σε εκείνα τα μέρη που έχουν νόημα. Δεχόμαστε δωρεές στα ονόματα άλλων για να μπορούν να τιμηθούν. Ως υπάλληλος σε ένα τέτοιο μέρος, μπορώ να σας πω ότι σίγουρα χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα για τη βελτίωση της ζωής των ζώων που φροντίζουμε.

Τριμμένο χαρτί γραφείου

Εάν δεν έχετε παιδιά, μπορείτε να εργαστείτε σε ένα γραφείο όπου το χαρτί εξακολουθεί να είναι ένα πράγμα (ίσως;). Αν ναι, μερικά από αυτά τα χαρτιά θα τεμαχιστούν και, εφόσον δεν είναι απαγορευμένο, μη διστάσετε να τα επαναφέρετε στο σπίτι για συσκευασία ή τύλιγμα σε σακούλα ή κουτί. Για παράδειγμα, εάν πρέπει να στείλετε τα δώρα σας, μπορείτε να συσκευάσετε σε τεμαχισμένο χαρτί.

Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε το δικό σας χαρτί με αυτόν τον τρόπο! Είναι μια διαδικασία που μπορείτε να βρείτε εδώ στο YouTube. Το τεμαχισμένο χαρτί έχει πολλές χρήσεις, αλλά το να το συμπεριλάβετε στη συσκευασία δώρου σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος. Επίσης, αν δεν είναι περιοδικά ή πολύ γυαλιστερό μπορεί να κομποστοποιηθεί.

Μπορεί να σκέφτεστε να δώσετε σε δασκάλους, φίλους, οικογενειακά δώρα σχετικά με τα τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν. Αντί να τα τυλίξετε σε πλαστική μεμβράνη, σκεφτείτε ασφαλή για τρόφιμα περιτυλίγματα από κερί μέλισσας. Το διασκεδαστικό με αυτά είναι ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση τροφίμων στο μέλλον, διατίθενται σε διάφορα μοτίβα (συμπεριλαμβανομένου του Χριστουγεννιάτικου θέματος) και μπορείτε να κάνετε δικό σας!

Απλώς, πάρτε μερικά καλά βαμβακερά υφάσματα, ροζ γυαλιστερά και κερί μέλισσας. Το λιώνεις σε χαμηλή θερμοκρασία και μετά το αλείφεις και από τις δύο πλευρές. Αφήνουμε να στεγνώσει και λειτουργεί σαν πλαστική μεμβράνη και μπορεί να περιφέρει τα τρόφιμα από μπισκότα μέχρι καραμέλες. Ορισμένα μοντέρνα χριστουγεννιάτικα φαγητά περιλαμβάνουν αλκοόλ ή ζεστές βόμβες σοκολάτας, που σίγουρα μπορείτε να τις μοιραστείτε σε αυτά τα περιτυλίγματα από κερί μέλισσας.

Το υπέροχο με αυτά είναι ότι μπορείτε να τα πλύνετε με λίγο σαπούνι και νερό χωρίς προβλήματα και συνεχίζει να είναι μια ασφαλής επιλογή για όλα τα φαγητά σας. Τα χρησιμοποιώ ως κορυφές σε μπολ ή δοχεία περίεργου σχήματος για πράγματα όπως το μπανανόψωμο ή τα μπράουνις.

Καρφιτσώστε για αργότερα:

ιδέες συσκευασίας δώρου

Μπορείτε να βρείτε εμένα και άλλους στο λυκίσκος!

Schreibe einen Kommentar