ΚΡΙΤΙΚΗ: Catalina Backcountry Gear Haul

2
ΚΡΙΤΙΚΗ: Catalina Backcountry Gear Haul

Στην πρώτη μας πεζοπορία στο Trans-Catalina Trail την άνοιξη του 2010, μεταφέραμε τον εξοπλισμό μας. Αυτό το ταξίδι ήταν ένα από τα ταξίδια μας για να προετοιμαστούμε για το μονοπάτι John Muir, έτσι μεταφέραμε τα πάντα –σκηνή, σόμπα, καύσιμα, φαγητό, υπνόσακους– βασικά όλα όσα θα κουβαλούσαμε στο JMT.

Τον Οκτώβριο του 2018, περάσαμε ξανά το TCT. Το μονοπάτι είχε ευθυγραμμιστεί εκ νέου το 2017 και ο οδηγός μας χρειαζόταν ενημέρωση. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε να δοκιμάσουμε την υπηρεσία μεταφοράς ταχυτήτων που προσφέρει Catalina Backcountry.

Catalina Backcountry Yukon

Πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Gear Haul

Στην Ευρώπη, η πεζοπορία από καλύβα σε καλύβα ή από χωριό σε χωριό είναι κοινός τόπος, επιτρέποντάς σας να έχετε μαζί σας ένα πακέτο ημέρας με νερό, λίγο φαγητό για την πεζοπορία και τα απαραίτητα. Χρησιμοποιώντας Υπηρεσία μεταφοράς εργαλείων Catalina Backcountry στην Catalina είναι πολύ παρόμοια.

Κουβαλούσαμε σακίδια με νερό, φαγητό για την πεζοπορία μας εκείνη την ημέρα, ένα κοχύλι βροχής και τα δέκα απαραίτητα. Ο υπόλοιπος εξοπλισμός μας μεταφέρθηκε από κάμπινγκ σε κάμπινγκ.

Τι είναι τόσο φοβερό για την υπηρεσία μεταφοράς εργαλείων; Δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε ελαφρά. Φέραμε το τεράστιο, διπλό φαρδύ μας Στρώμα Big Agnes Air Core και το υπερ-ογκώδες (αλλά φοβερό για κάμπινγκ με αυτοκίνητο) Το μεγάλο νησί των ονείρων της Άγκνες υπνόσακο, και πάνω από αυτό ένα ψυγείο γεμάτο με πάγο, κρύα ποτά και φρέσκο ​​φαγητό και όχι αφυδατωμένο.

Και φυσικά, η πεζοπορία ήταν ευχάριστη. Φτάσαμε στην κατασκήνωση νωρίς το απόγευμα με ενέργεια και χρόνο για εξερεύνηση.

Πώς λειτούργησε

Ξεκινήσαμε από το Avalon, όπου παρακολουθούσαμε τον γάμο ενός φίλου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η Catalina Backcountry γνώριζε σε ποιο ξενοδοχείο είχαμε μείνει και σε ποια κάμπινγκ είχαμε κάνει κράτηση. Αφήσαμε τον εξοπλισμό μας στο λόμπι και βγήκαμε στο μονοπάτι με τα πολύ ελαφρύτερα σακίδια μας.

Όταν φτάσαμε στην κατασκήνωση του Μπλάκτζακ εκείνο το απόγευμα, ο εξοπλισμός μας περίμενε στο δεσμευμένο κάμπινγκ μας, καθώς και μερικές καρέκλες κατασκήνωσης δίπλα στο πυροσβεστικό δαχτυλίδι.

Κάθε πρωί, ετοιμάζαμε μεσημεριανό γεύμα και νερό στα πακέτα της ημέρας μας και βγαίναμε έξω. Μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο κάμπινγκ, ο εξοπλισμός μας θα ήταν εκεί και μας περιμένει. Έβαλαν ακόμη και τον πάγο στο ψυγείο μας όταν χρειαζόταν περισσότερο.

Αλλες υπηρεσίες

Η Catalina Backcountry προσφέρει και άλλες υπηρεσίες εκτός από τις μεταφορές εργαλείων. Παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες εγκατάστασης κατασκήνωσης, παρέχοντας τον εξοπλισμό και στήσιμο για εσάς. Προσφέρουν γεύματα κατασκήνωσης, τόσο με τροφοδοσία όσο και μαγειρεμένα στις εγκαταστάσεις. Και προσφέρουν πεζοπορίες με οδηγό και προσαρμοσμένες εκδρομές στα νησιά.

Καλό να ξέρω

Τη δεύτερη μέρα μας, σταματήσαμε στο αεροδρόμιο για ένα μεσημεριανό γεύμα νωρίς στο δρόμο μας προς το Little Harbor και πέσαμε πάνω στη συνιδιοκτήτρια Larina. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Avalon και η γιαγιά της μετακόμισε για πρώτη φορά στην Catalina στις αρχές του 1900. Εκτίμησα τη στήριξη μιας τοπικής επιχείρησης, ειδικά μιας οικογένειας με τόσο βαθιές ρίζες στο νησί.

Η κατώτατη γραμμή
Η υπηρεσία μεταφοράς ταχυτήτων έχει κόστος, αλλά οι χρεώσεις βασίζονται στο ταξίδι και όχι στον αριθμό των ατόμων. Αποδίδει πραγματικά αν έχετε τέσσερα ή περισσότερα άτομα να μοιράσετε το κόστος. Για ένα ταξίδι όπως το Trans-Catalina Trail, η υπηρεσία μεταφοράς ταχυτήτων είναι εξαιρετική επιλογή, επιτρέποντάς σας να κάνετε ένα ταξίδι σε στυλ glamping που είναι πολύ διασκεδαστικό.

Η Backcountry Catalina έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο εξοπλισμός μας ήταν ακριβώς εκεί που αναμενόταν, και προσφέρθηκαν ακόμη και να πάρουν πρόσθετες προμήθειες για εμάς εάν χρειαζόμασταν οτιδήποτε. Σίγουρα θα τα χρησιμοποιούσαμε ξανά, ειδικά για ομαδικό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή καλέστε:

Catalina Backcountry
(310) 913-9036

Schreibe einen Kommentar