Πεζοπορία στο βράχο του Άρθουρ – Μια γρήγορη και όμορφη πεζοπορία στο οχυρό Κόλινς

2
Πεζοπορία στο βράχο του Άρθουρ – Μια γρήγορη και όμορφη πεζοπορία στο οχυρό Κόλινς

Το Arthur’s Rock είναι μια όμορφη πεζοπορία που βρίσκεται στο Lory State Park στο Fort Collins του Κολοράντο. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πεζοπορίες στο Fort Collins λόγω της κοντινής απόστασης από την πόλη, της εύκολης έως ενδιάμεσης ανάβασης και της φανταστικής θέας. Παρακάτω είναι όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να βγείτε εκεί έξω και να περάσετε υπέροχα.

Απόσταση – 3,4 μίλια μετ‘ επιστροφής (5,47 χλμ.)
Υψος – 6.746 πόδια (2.056,22 μ.)
Κέρδος ανύψωσης – 1.155 πόδια (352,0 μ.)
Διάρκεια – 2 έως 3 ώρες (ώρα κράτησης)
Δυσκολία – Ενδιάμεσος
Σκύλοι?: Επιτρέπεται
Εποχές – Όλο το χρόνο (απαιτείται προσοχή και εμπειρία τον χειμώνα – δείτε παρακάτω)
Τοποθεσία Trailhead – Arthur’s Rock Trailhead – Lory State Park – (οδηγίες παρακάτω)

Χάρτης διαδρομής

Arthur's Rock Trail Map

Arthur’s Rock Trail Map

Μονοπάτια & χάρτης Lory State Park

Αν θέλετε να δείτε τον χάρτη μονοπατιών Lory State Park με διαδρομές και περιγραφές, καθώς και έναν χάρτη του μονοπατιού Howard και άλλες επιλογές, ρίξτε μια ματιά εδώ.. Περιλάβαμε επίσης μια εικόνα στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης.

Μονοπάτια

Arthur’s Rock Trail: 3,4 μίλια μετ‘ επιστροφής | Ανύψωση 1.155 πόδια

Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη διαδρομή μέχρι το Arthur’s Rock και ξεκινά από το πάρκινγκ του Arthur’s Rock Trailhead (οδηγίες παρακάτω). Αυτή η παρτίδα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο και μπορεί να χωρέσει αρκετά αυτοκίνητα.

Το μονοπάτι είναι καλά σηματοδοτημένο, εύκολο να ακολουθηθεί. Οι πεζοπόροι ξεκινούν μπαίνοντας γρήγορα σε ένα μικρό φαράγγι όπου κατοικεί ένας πανέμορφος μικρός καταρράκτης κατά τη διάρκεια ορισμένων μηνών.

Περίπου 0,5 μίλια μέσα, οι πεζοπόροι θα φτάσουν στη διασταύρωση του μονοπατιού Howard. Άλλη μια διαδρομή που θα σας οδηγήσει στο Arthur’s Rock. Μείνετε στο Arthur’s Rock Trail (σημειωμένο με πινακίδα).

Οι πεζοπόροι θα αντιμετωπίσουν αλλαγές και μερικά σχετικά απότομα τμήματα σε αυτή την πεζοπορία. Κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών, μπορεί να εμφανιστεί συσσώρευση πάγου, γι‘ αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα να φέρετε μικροακίδες για πρόσφυση.

Howard Trail: 4,6 μίλια μετ‘ επιστροφής

Αυτό το μονοπάτι χρησιμοποιείται συχνά για πεζοπόρους που θέλουν να επιστρέψουν με διαφορετικό τρόπο από την κορυφή του Arthur’s Rock. Είναι λίγο πιο μακρύ, αλλά και ένα καλοταξιδεμένο και εύκολο μονοπάτι να το ακολουθήσεις. Αυτός ο βρόχος θα είναι περίπου 4,2 μίλια εάν αποφασίσουν να κάνουν και το Arthur’s Rock Trail και το Howard Trail.

Howard Trail & Arthurs Rock Trail Loop | 4,2 Μίλια μετ‘ επιστροφής

Πολλοί πεζοπόροι επιλέγουν να ανέβουν στο Arthur’s Rock Trail και να κατέβουν το μονοπάτι Howard για να προσθέσουν λίγα χιλιόμετρα και να αλλάξουν λίγο το τοπίο.

Πεζοπορία το χειμώνα

Αυτή είναι μια φανταστική χειμερινή πεζοπορία. Αν και πολύ λιγότερο δημοφιλές τους χειμερινούς μήνες, εξακολουθεί να ταξιδεύει πολύ καλά. Ακόμη και σε ζεστούς καιρούς, το καλοταξιδεμένο μονοπάτι οδηγεί συχνά σε συσσωρευμένο πάγο και χιόνι. Χειμερινή έλξη είναι συνιστάται. Τα Microspikes είναι η καλύτερη επιλογή σας εδώ. Το γλίστρημα και η πτώση σε αυτό το μονοπάτι είναι εξαιρετικά συνηθισμένο λόγω των παγετώνων και πολλών απροετοίμαστων πεζοπόρους. Λίγη πρόσθετη πρόσφυση θα πάει πολύ μακριά.

Πληροφορίες για Κάμπινγκ

Το Lory State Park έχει πολλά κάμπινγκ στο Backcountry, όπως κοντά στο Arthur’s Rock. Οι κατασκηνωτές θα πρέπει να αποκτήσουν άδεια για το backcountry και κάρτα στάθμευσης για να το κάνουν. Περισσότερες πληροφορίες για το κάμπινγκ στο Lory State Park μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cpw.state.co.us/placestogo/parks/Lory/Pages/Fees.aspx

Τρέχουσες καιρικές συνθήκες:

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Laporte, CO

Σήμερα

Κυρίως αίθριος. Υψηλό κοντά στους 33, με τη θερμοκρασία να πέφτει γύρω στους 30 το απόγευμα. Δυτικός νοτιοδυτικός άνεμος 1 έως 10 mph.

Απόψε

Μερικώς συννεφιασμένος. Χαμηλός γύρω στους 19, με τη θερμοκρασία να αυξάνεται γύρω στους 21 τη νύχτα. Δυτικός άνεμος 5 έως 13 mph, με ριπές έως και 21 mph.

Σάββατο

Ηλιόλουστος. Υψηλό κοντά στους 53, με τη θερμοκρασία να πέφτει γύρω στους 46 το απόγευμα. Δυτικός άνεμος 10 έως 18 mph, με ριπές έως και 30 mph.

Το βράδυ του Σαββάτου

Κυρίως αίθριος, με χαμηλή περίπου 31. Δυτικός άνεμος 8 έως 14 mph, με ριπές έως και 22 mph.

Κυριακή

Κυρίως ηλιοφάνεια, με υψηλή θερμοκρασία κοντά στα 56. Δυτικός άνεμος 8 έως 12 mph, με ριπές έως και 18 mph.

ΚΥΡΙΑΚΗ βραδυ

Πιθανότητα βροχής πριν τις 19:00, μετά πιθανότητα βροχής και χιονιού. Μερικώς νεφελώδης, με χαμηλή περίπου 31. Η πιθανότητα υετού είναι 30%.

Δευτέρα

Ηλιοφάνεια, με υψηλό κοντά στους 52.

Οδηγίες & Χώρος στάθμευσης

Αυτό το μονοπάτι είναι προσβάσιμο όλο το χρόνο. Ο δρόμος που οδηγεί στο μονοπάτι είναι ένας καλά συντηρημένος χωματόδρομος μέσα στο Lory State Park. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πεζοπορία, οπότε ο χώρος στάθμευσης μπορεί να γεμίσει. Οι πεζοπόροι θα πρέπει να σταθμεύσουν στον πλησιέστερο χώρο στάθμευσης εάν ο χώρος είναι γεμάτος.

Άδειες στάθμευσης

Απαιτούνται άδειες στάθμευσης. Τα άτομα μπορούν να αγοράσουν ημερήσιες κάρτες (επί του παρόντος $8) ή εισιτήρια έτους κατά την είσοδό τους στην περιοχή του πάρκου. Πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο Lory State Park: https://cpw.state.co.us/placestogo/parks/Lory

Οδηγίες προς το Arthur’s Rock Trailhead στο Lory State Park:

Πρόσθετες εικόνες

Χάρτης διαδρομής Lory State Park

Θέα από το Arthur's Rock

Θέα από το Arthur’s Rock

Θέα στη σύνοδο κορυφής του Άρθουρς

Θέα στη σύνοδο κορυφής του Άρθουρς

Horsetooth Reservoir From Arthur's Rock

Horsetooth Reservoir From Arthur’s Rock

Θέα του Arthur's Rock Trail

Θέα του Arthur’s Rock Trail

Μαξ Ντε Μαρέ

Μαξ Ντε Μαρέ

Ο Max DesMarais είναι ο ιδρυτής του Hiking & Fishing. Έχει πάθος για την ύπαιθρο και κάνει την υπαίθρια εκπαίδευση και περιπέτεια πιο προσιτή. Ο Max είναι δημοσιευμένος συγγραφέας για διάφορους ιστοτόπους εξωτερικού χώρου και μάρκετινγκ. Είναι έμπειρος πεζοπόρος, ταξιδιώτης, fly fisherman, trail runner και περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην ύπαιθρο. Αυτές οι περιπέτειες του επιτρέπουν να δοκιμάσει τον εξοπλισμό, να μάθει νέες δεξιότητες και να βιώσει νέα μέρη ώστε να μπορεί να εκπαιδεύσει άλλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτόν εδώ: πεζοπορία και ψάρεμα/σχετικά

Schreibe einen Kommentar