Πεζοπορία Lake Isabelle, Κολοράντο – Χάρτης μονοπατιών, εικόνες, περιγραφή και άλλα

3
Πεζοπορία Lake Isabelle, Κολοράντο – Χάρτης μονοπατιών, εικόνες, περιγραφή και άλλα

Η λίμνη Isabelle είναι μια εκπληκτική υποαλπική λίμνη του Κολοράντο που βρίσκεται στο Indian Peaks Wilderness. Οι πεζοπόροι ξεκινούν από την περιοχή αναψυχής Brainard Lake (κατευθύνσεις, πληροφορίες στάθμευσης και άδειες παρακάτω), όπου υπάρχουν δεκάδες φανταστικές επιλογές ημερήσιας πεζοπορίας για όλα τα επίπεδα ικανότητας. Εδώ, θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε πεζοπορία στη λίμνη Isabelle καθώς και στην εκπληκτική Long Lake

Απόσταση – 4,46 μίλια μετ‘ επιστροφής (7,18 χλμ.)
Υψος – 10.919 πόδια (3328,11 μ.)
Κέρδος ανύψωσης – 751 πόδια (228,91 μέτρα)
Διάρκεια – 3-4 ώρες
Δυσκολία – Εύκολο / Ενδιάμεσο
Τάξη: Πεζοπορία 2ης τάξης
Τοποθεσία Trailhead – Long Lake Trailhead (10.548 πόδια)

Γρήγορη πλοήγηση:
Διαδρομές | Χάρτης διαδρομής | Πληροφορίες για Κάμπινγκ | Καιρός | Κατευθύνσεις | Εικόνες

Ανάγκη γνώσης πληροφοριών

    • Η περιοχή της λίμνης Brainard λειτουργεί πλέον με σύστημα αδειών. Διατίθεται χώρος στάθμευσης για τη νύχτα και την ημέρα. Ο ιδανικός χώρος στάθμευσης είναι το μεγάλο μονοπάτι της λίμνης, αλλά αν αυτό είναι γεμάτο, οι πεζοπόροι μπορούν να επιλέξουν άλλες επιλογές που θα προσθέσουν λίγη απόσταση στην πεζοπορία κατά μήκος των δρόμων ή κατά μήκος των μονοπατιών. Οι άδειες αγοράζονται εδώ: https://www.recreation.gov/timed-entry/10087515. Εάν ο μόνος διαθέσιμος χώρος στάθμευσης είναι στο Brainard Lake Picnic Site/Trailhead, τότε οι πεζοπόροι θα πρέπει να προσθέσουν 1 μίλι προς κάθε κατεύθυνση και περίπου 200 πόδια υψόμετρο στα σύνολα πεζοπορίας τους.
    • Τιμές: αυτοκίνητο 1 ημέρας = 12 $
    • Τα χρονομετρημένα εισιτήρια θα κυκλοφορούν συνεχώς σε κυλιόμενο παράθυρο 14 ημερών. Πρέπει να φτάσετε την ημερομηνία εισόδου, την ώρα εισόδου και να σταθμεύσετε στο χώρο στάθμευσης που αναγράφεται στο χρονομετρημένο εισιτήριό σας.
    • Η χειμερινή περίοδος έχει κλειστούς χώρους στάθμευσης, πράγμα που σημαίνει ότι οι πεζοπόροι πρέπει να σταθμεύσουν στην περιοχή Brainard Lake Area Winter Trailhead. (Περισσότερες πληροφορίες παρακάτω)
    • Τα σκυλιά επιτρέπονται με λουρί.

Επιλογές διαδρομής πεζοπορίας

Υπάρχει μόνο μία κοινή διαδρομή προς τη λίμνη Isabelle φεύγοντας από το Long Lake Trailhead. Λόγω των κρατήσεων και του χειμώνα, οι πεζοπόροι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσουν από άλλο μονοπάτι και να κάνουν πεζοπορία στους δρόμους ή στα μονοπάτια προς το Long Lake Trailhead.

Long Lake Trailhead | 4,46 Μίλια μετ‘ επιστροφής (7,18 χλμ.) – Ανύψωση υψομέτρου 751 πόδια (228,91 μέτρα) | Τάξη 2

Οι πεζοπόροι ξεκινούν από το Long Lake Trailhead κατά μήκος ενός καλοταξιδεμένου και καλά σηματοδοτημένου μονοπατιού. Η πεζοπορία είναι μια σταδιακή κλίση και μόλις 0,25 μίλια πριν φτάσετε στη λίμνη Long. Στη λίμνη Long, η θέα είναι εκπληκτική, ο ποταμός περιέχει ψάρια και οι πεζοπόροι έχουν την επιλογή να διασχίσουν τον ποταμό για να κάνουν μια θηλιά γύρω από τη νότια πλευρά της λίμνης Long, εάν το επιθυμούν. Η πιο άμεση διαδρομή είναι να μείνετε στο μονοπάτι προς τη βόρεια πλευρά της λίμνης Long.

Κατά μήκος της λίμνης Long, υπάρχουν πολλές υπέροχες περιοχές για σνακ, ψάρεμα ή για να απολαύσετε τη θέα. Η πεζοπορία παραμένει σχετικά επίπεδη μέχρι περίπου 1,7 μίλια στην πεζοπορία όπου το μονοπάτι αρχίζει να ανηφορίζει ενώ ανεβαίνει στη λίμνη Isabelle. Οι πεζοπόροι θα φτάσουν με θέα στη λίμνη Isabelle ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου βλέπουν τη διασταύρωση με το πέρασμα Pawnee. Από εδώ, οι πεζοπόροι μπορούν να συνεχίσουν πέρα ​​από τη λίμνη ή απλώς να απολαύσουν ένα συγκεκριμένο σημείο στην πλευρά της λίμνης. Οι πεζοπόροι απλώς ακολουθούν τα βήματα για να επιστρέψουν στην κορυφή του μονοπατιού.

Πεζοπορία στη λίμνη Isabelle το χειμώνα

Αυτή η πεζοπορία είναι προσβάσιμη το χειμώνα, αλλά θα πρέπει να έλκεται λόγω παγετώνων. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το χειμώνα, ο δρόμος προς τη λίμνη Brainard κλείνει, πράγμα που σημαίνει ότι οι πεζοπόροι πρέπει να σταθμεύσουν στο Brainard Lake Winter Trailhead. Απέχει 2,2 μίλια από το χειμερινό μονοπάτι προς τη λίμνη Brainard και 3,05 μίλια από το Long Lake Trailhead. Οι πεζοπόροι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να προσθέσουν 6 μίλια και 600 πόδια κέρδους υψομέτρου μετ‘ επιστροφής στην πεζοπορία τους τους χειμερινούς μήνες όταν ο δρόμος προς τη λίμνη Brainard είναι κλειστός.

Χάρτης διαδρομής

Λίμνη Isabelle, Χάρτης μονοπατιών του Κολοράντο

Lake Isabelle, Προφίλ υψομέτρου του Κολοράντο

Κάμπινγκ για τη λίμνη Isabelle

Η περιοχή αναψυχής Brainard Lake έχει μερικές κατασκηνώσεις για να διαλέξετε. Πρέπει να κάνετε κράτηση για κάμπινγκ εδώ: https://www.recreation.gov/camping/camgrounds/232282.

Μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες εδώ.

Fishing Lake Isabelle & Long Lake

Το ψάρεμα με αλίευση και απελευθέρωση επιτρέπεται σε αυτές τις λίμνες και τα ρέματα μεταξύ των λιμνών. Το ψάρεμα είναι αρκετά καλό, και αυτή είναι μια εξαιρετική περιοχή για να κάνετε πεζοπορία και να φέρετε μαζί σας το καλάμι σας.

Τρέχουσες καιρικές συνθήκες:

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε το πρόγνωση βουνού για αυτήν την περιοχή το πρωί της πεζοπορίας σας.

Ward, CO

Οδηγίες & Χώρος στάθμευσης

Όταν απαιτείται κράτηση για την είσοδο στη λίμνη Brainard,

Οδηγίες προς το Long Lake Trailhead:

Πρόσθετες εικόνες

Λίμνη Isabelle

Θέα από τη λίμνη Brainard

Θέα από τη λίμνη Brainard

Θέα από τη γέφυρα πριν από τη λίμνη Long

Θέα από τη γέφυρα πριν από τη λίμνη Long

Θέα ως πεζοπόροι μόλις φτάνουν στη λίμνη Isabelle

Θέα ως πεζοπόροι μόλις φτάνουν στη λίμνη Isabelle

Θέα στη λίμνη Isabelle

Θέα στη λίμνη Isabelle

Μαξ Ντε Μαρέ

Μαξ Ντε Μαρέ

Ο Max DesMarais είναι ο ιδρυτής του Hiking & Fishing. Έχει πάθος για την ύπαιθρο και κάνει την υπαίθρια εκπαίδευση και περιπέτεια πιο προσιτή. Ο Max είναι δημοσιευμένος συγγραφέας για διάφορους ιστοτόπους εξωτερικού χώρου και μάρκετινγκ. Είναι έμπειρος πεζοπόρος, ταξιδιώτης, fly fisherman, trail runner και περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην ύπαιθρο. Αυτές οι περιπέτειες του επιτρέπουν να δοκιμάσει τον εξοπλισμό, να μάθει νέες δεξιότητες και να βιώσει νέα μέρη ώστε να μπορεί να εκπαιδεύσει άλλους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτόν εδώ: πεζοπορία και ψάρεμα/περίπου

Schreibe einen Kommentar