Πρώτο ταξίδι κάμπινγκ…Αγοράστε μου μια σκηνή! – Κορίτσι πεζοπορίας με σκύλο

3
Πρώτο ταξίδι κάμπινγκ…Αγοράστε μου μια σκηνή!  – Κορίτσι πεζοπορίας με σκύλο

Είμαι φυσικός σχεδιαστής. Δεν μαζεύω τα πράγματα τελευταία στιγμή και φεύγω. Δεν μπορώ. Δεν έχω σχεδιαστεί έτσι. Και φυσικά, έχω έναν σκύλο που έχει παρόμοια προσωπικότητα. Μην μας σοκάρετε με νέες εμπειρίες. Ας αφιερώσουμε τον χρόνο μας για να το χαλαρώσουμε. Όταν όμως είμαστε έτοιμοι, θα πηδάμε από χαρά!

Ενδιαφερόμουν για το κάμπινγκ για μήνες πριν κάνω πραγματικά σχέδια να δοκιμάσω αυτή τη νέα εμπειρία με τη Xena. Πρώτα, δοκιμάσαμε glamping για μερικές νύχτες. Δεν με απέκλεισε από την ιδέα του κάμπινγκ, οπότε ήταν καλό. Αν μη τι άλλο, με έκανε πιο περίεργη. Έτσι, το επόμενο στο σχέδιο ήταν να δοκιμάσω το κάμπινγκ με αυτοκίνητο για διανυκτέρευση. Είναι μια νύχτα, σκέφτηκα ότι μπορούμε να αντέξουμε μια νύχτα ακόμα κι αν όλα πάνε νότια.

Οδήγησα μέχρι τη λίμνη Big Bear για να συναντήσω τους φίλους της περιπέτειας (Jen, Jack και River) στο Campground Serrano. Η Jen, που έχει κατασκηνώσει όλη της τη ζωή, διάλεξε αυτό το κάμπινγκ επειδή πίστευε ότι θα ήμουν πιο άνετα σε ένα καθιερωμένο κάμπινγκ. Είναι σκεπτική έτσι. Ήμουν ευχαριστημένος με τις τουαλέτες με flush. Δεν θα πω ψέματα. Η Τζεν ήρθε νωρίς και έστησε το μέρος πριν φτάσουμε. Μου δάνεισε ακόμη και μια σκηνή για να προσπαθήσω σε περίπτωση που δεν μας αρέσει το κάμπινγκ. Δεν χρειάζεται να αγοράσω εξοπλισμό εάν δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσω ξανά, σωστά; Την αγαπώ!

wp-image-2033446781

Στήσαμε μαζί τη σκηνή και μετά περπατήσαμε τα κουτάβια στη λίμνη για μια βόλτα πριν το δείπνο. Βρήκαν ένα νεκρό ψάρι και κύλησαν μέσα στη λίμνη. Ουου

wp-image-989251541
Δεν βρωμάμε σαν νεκρά ψάρια… όχι πια

Η Xena κι εγώ είδαμε και μάθαμε. Απορροφήσαμε κάθε λεπτομέρεια της νέας εμπειρίας με περίεργα μυαλά. Προς έκπληξή μου, η Xena δεν είχε κανένα πρόβλημα να κοιμηθεί σε μια σκηνή. Κοιμήθηκε όλη τη νύχτα για 9 ώρες! Δεν το κάνει ούτε στο σπίτι! Ξυπνάει μερικές φορές το βράδυ για να ξύσει την πλάτη της στο χαλί. Τίποτα από αυτές τις ανοησίες! Μετά το πρωινό, πήγε και κάθισε μπροστά στη σκηνή περιμένοντας να την ανοίξω για να ξαναπάει μέσα. Πες τι?! Έμεινα σοκαρισμένος και ενθουσιασμένος! Ωμ, της αρέσει το κάμπινγκ!! Αυτό με έκανε να λατρέψω το κάμπινγκ αμέσως!

wp-image-116178173
Μπορούμε να βιαστούμε να φάμε; Πρέπει να επιστρέψω στη σκηνή
wp-image-104992436
Ώρα παιχνιδιού μετά το πρωινό

Ώρα να πάρετε μια σκηνή. Τώρα είμαστε έτοιμοι να το πάμε στο επόμενο επίπεδο. Προβλέπω ένα εκτεταμένο ταξίδι κατασκήνωσης. 🙂

wp-image-2014741600
Σκονισμένο και βρώμικο αλλά δεν με νοιάζει! 🙂

Έχεις φίλε για περιπέτεια; Πώς βοηθάτε ο ένας τον άλλον στις περιπέτειες;

Αποκτήστε την πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη λίστα μονοπατιών φιλικών προς τους σκύλους εδώ. Απολαμβάνω!

Καλή πεζοπορία!

Gunner Kennels: Το πιο βραβευμένο κυνοκομείο σκύλων που φτιάχτηκε ποτέ. Ψώνισε τώρα.

Schreibe einen Kommentar