Πώς να δημιουργήσετε την απόλυτη υπαίθρια όαση για τους επισκέπτες σας » Lawn Connections, LLC

0
Πώς να δημιουργήσετε την απόλυτη υπαίθρια όαση για τους επισκέπτες σας » Lawn Connections, LLC

Η όαση της πίσω αυλής είναι ένας υπαίθριος χώρος που είναι φτιαγμένος για χαλάρωση και αναψυχή, ειδικά τις εποχές με καλό καιρό. Η δημιουργία μιας υπαίθριας όασης απαιτεί πολύ σχεδιασμό και επαγγελματική εκτέλεση. Από το σχεδιασμό και την εγκατάσταση τοπίου μέχρι τον προγραμματισμό των υδάτινων στοιχείων και της επίπλωσης εξωτερικού χώρου, η ενδελεχής έρευνα και ο σχεδιασμός μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι όλες οι επιλογές σας λειτουργούν αρμονικά.

Για να εξοικονομήσουν κόστος, ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιών μπαίνουν στον πειρασμό να ακολουθήσουν τη διαδρομή DIY για να δημιουργήσουν την υπαίθρια όαση τους, αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι χωρίς κινδύνους. Ως μη επαγγελματίας, μπορεί να παραβλέψετε κρίσιμες πτυχές σχεδιασμού για να διασφαλίσετε την ασφαλή και πρόσφορη χρήση του χώρου και των ανέσεων. Επίσης, μπορεί να μην καταλάβετε πώς τροφοδοτείται κάθε ξεχωριστή ιδέα στην επόμενη, δημιουργώντας μπερδεμένα χαρακτηριστικά και ανέσεις που λειτουργούν η μία ενάντια στην άλλη.

Στη Lawn Connections, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οπτικοποιήσετε και να εκτελέσετε μια αρμονική, γαλήνια και πολυτελή όαση πίσω αυλής. Αλλά ακόμη και πριν ξεκινήσουμε, θα σας ζητήσουμε να βρείτε όλες τις ιδέες που σας αρέσουν. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικές ιδέες για βασικά χαρακτηριστικά που συνήθως προστίθενται σε οάσεις της πίσω αυλής. Μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια υπαίθρια όαση για να ανταγωνιστείτε ακόμη και τα καλύτερα θέρετρα της περιοχής.

Σκεφτείτε το απόρρητο

Το μυστικό για να δημιουργήσετε μια πραγματικά χαλαρωτική αυλή είναι να ξεκινήσετε με την ιδιωτικότητα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διασφαλίσετε την ιδιωτικότητα στο αίθριο ή στην πίσω αυλή, από οθόνες ιδιωτικότητας και πράσινους φράκτες μέχρι ψηλούς φράχτες και στρατηγικά τοποθετημένες πέργκολες και ζαρντινιέρες. Ακόμη και στη βεράντα σας, μπορείτε να προσθέσετε μερικές κουρτίνες στα ανοίγματα για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το να έχετε ένα περίβλημα θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την αίσθηση οικειότητας, εγγύτητας και αποκλειστικότητας, όλα κρίσιμα για μια όαση στην πίσω αυλή που αξίζει περιοδικά. Στη Lawn Connections, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τοίχους κήπου, πέργκολες, πέργκολες και οθόνες εξωτερικού χώρου και να χρησιμοποιήσετε πράσινους φράχτες και σχέδια για να εμποδίσετε τη θέα στην όαση της αυλής σας.

Σκεφτείτε το Hardscaping σας

Το κατάστρωμα ή το αίθριο είναι το θεμέλιο στο οποίο βρίσκεται η όαση της αυλής σας. Η Lawn Connections ειδικεύεται στην κατασκευή καταστρωμάτων σε επίπεδο εδάφους και ανώτερου επιπέδου ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ένας χώρος στο κατάστρωμα ή ένα αίθριο είναι χρήσιμος για τη φύτευση επίπλων και είναι πιο κατάλληλος για δραστηριότητες όπως η συγκέντρωση, το φαγητό ή το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους. Τα καταστρώματα προσθέτουν επίσης την ελκυστικότητα ενός σπιτιού και αυξάνουν την αξία μεταπώλησής τους.

Σχεδιάστε το κατάστρωμα ή τη βεράντα σας ως προέκταση του εσωτερικού και του εξωτερικού στυλ του σπιτιού για μια ανάμεικτη εμφάνιση. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ξύλινα, τούβλα ή πέτρινες αυλές, προσθέτοντας υφές και χρώματα για να συμπληρώσουμε την υπόλοιπη όαση της αυλής σας. Άλλα είδη σκληρών τοιχωμάτων που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι τοίχοι αντιστήριξης και τα πέτρινα στοιχεία που περιβάλλουν το εξέχον υδάτινο στοιχείο σας, εάν υπάρχουν.

Επιλέξτε τις Εξωτερικές Κατασκευές σας

Εάν έχετε λίγο χώρο στην μπροστινή ή την πίσω αυλή σας, μπορείτε να προσθέσετε μια εξωτερική δομή για να κάνετε την όαση σας ακόμα πιο πολυτελή. Η Lawn Connections μπορεί να κατασκευάσει μια πέργκολα ή κιόσκι, είτε φυτευτεί μέσα στα τοπία, είτε προσαρτημένη στο κατάστρωμά σας είτε τοποθετημένη κοντά στην πισίνα σας. Το περίπτερο μπορεί να μετατραπεί σε κλειστό δωμάτιο για φαγητό, χαλάρωση ή μαγείρεμα.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πλήρες κιόσκι όμως. χρησιμοποιήστε κληματαριές, πέργκολες ή πέργκολες για να ορίσετε διάφορες ζώνες δραστηριότητας στην όαση της αυλής σας. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εστιακών σημείων, τον διαχωρισμό του χώρου ανά λειτουργία ή στυλ και τη μετάβαση από το ένα κέντρο δραστηριότητας στο άλλο.

Μπορείτε να αυξήσετε την ελκυστικότητα της πέργκολας σας επενδύοντας σε πολυτελή φυτά σε δοχεία, συμπεριλαμβανομένων των αμπελιών που υφαίνουν την πέργκολα για να την ενσωματώσουν στο υπόλοιπο τοπίο. Ωστόσο, χρειάζεστε κάποια μορφή σκιάς, ακόμα κι αν δεν θέλετε κιόσκι ή πέργκολα. Οι εναλλακτικές επιλογές περιλαμβάνουν αναδιπλούμενες τέντες, ομπρέλες ηλίου, κληματαριές ή ακόμα και ώριμα δέντρα.

Διαβάστε περισσότερα για Shade Arbors ή μεταλλικά καλύμματα βεράντας.

Σκοπός μιας περιοχής συνομιλίας

Η τοποθέτηση των επίπλων στο κατάστρωμα ή στο αίθριο σας θα πρέπει να υποστηρίζει τη συζήτηση και τις εύκολες σχέσεις, ειδικά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο για διασκέδαση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχετε:

  • Τοποθετώντας μερικές καρέκλες γύρω από ένα υπαίθριο τζάκι ή τζάκι
  • Τοποθετώντας τέσσερις ή περισσότερες καρέκλες σε κύκλο γύρω από ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου
  • Δημιουργία τραπεζαρίας, υπαίθριου μπαρ ή οποιασδήποτε άλλης διάταξης καθιστικού όπου οι άνθρωποι μπορούν να καθίσουν και να μιλήσουν

Στη Lawn Connections, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ένα πυροσβεστικό λάκκο ή να εφαρμόσετε μια άλλη λειτουργία που θα χρησιμεύσει ως το κέντρο έλξης στην περιοχή συνομιλίας σας. Όταν τακτοποιείτε τα έπιπλα, βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους για να υποστηρίζουν τη συζήτηση. Έχετε πολλές επιλογές επίπλων, από χυτοσίδηρο και σφυρήλατο σίδερο μέχρι χυτό και σφυρήλατο αλουμίνιο. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν παραδοσιακό ξύλο ή νεότερα, συνθετικά έπιπλα εξωτερικού χώρου και αδιάβροχα υφάσματα.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλα και τα υλικά που έχετε επιλέξει και προορίζονται για εξωτερική χρήση. Μπορείτε ακόμη να βρείτε ένα αδιάβροχο επιτραπέζιο και φωτιστικά δαπέδου για να φωτίσετε την περιοχή συνομιλίας σας.

Εγκαταστήστε μια εξωτερική κουζίνα

Οι υπαίθριες κουζίνες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, ειδικά αν σας αρέσει να διασκεδάζετε ή να τρώτε σε εξωτερικούς χώρους. Στη Lawn Connections, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατασκευάσετε εξωτερικούς φούρνους και να δημιουργήσετε ράφια και άλλες ανέσεις για την εξωτερική σας κουζίνα. Ορισμένα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ξεχωριστές εστίες μαγειρέματος και ψησταριές, κλειστή αποθήκευση, χώρο μίνι μπαρ και αποθήκευση άνθρακα. Μπορείτε επίσης να έχετε νεροχύτη και ψυγείο για να διευκολύνετε τον καθαρισμό και να διατηρήσετε φρέσκα τα τρόφιμα, αντίστοιχα.

Μια εξωτερική κουζίνα θα πρέπει να συμπληρώνεται από μια υπαίθρια τραπεζαρία, η οποία περιλαμβάνει έπιπλα τραπεζαρίας ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και άνετες καρέκλες. Εάν έχετε περιορισμένο χώρο, ένα αδιάβροχο σετ μπιστρό λειτουργεί εξίσου καλά με ένα τραπέζι φαγητού και καρέκλες. Για μεγαλύτερους χώρους, στοχεύστε να καθίσετε τουλάχιστον 6-8 άτομα στην τραπεζαρία σας.

Συμπεριλάβετε μια λειτουργία νερού

Καμία όαση πίσω αυλής δεν είναι πλήρης χωρίς κάποιου είδους υδάτινο χαρακτηριστικό. Η Lawn Connections ειδικεύεται στη δημιουργία προσαρμοσμένων εξωτερικών πισινών, σιντριβανιών, μικρών καταρρακτών, ρυακιών και άλλων υδάτινων στοιχείων. Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε ένα μέρος για να μουλιάζετε μετά από μια κουραστική μέρα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε σπα ή υδρομασάζ σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Σκεφτείτε εάν το υδάτινο στοιχείο σας πρέπει να βρίσκεται στον ήλιο ή στη σκιά και την καλύτερη τοποθεσία για μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όταν προσδιορίζετε το μέγεθος μιας μπανιέρας, σκεφτείτε επιπλέον χώρο για να καθίσετε και σκεφτείτε τον αριθμό των ατόμων που θα χωρέσει συνήθως.

Δημιουργήστε τη δική σας υπαίθρια όαση

Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κάνετε την εξωτερική σας όαση ιδανική για αναζωογόνηση και χαλάρωση. Όπως αναφέρθηκε, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε εργασία, είναι σημαντικό να οραματιστείτε το πλήρες σχέδιο, ακόμα κι αν το εφαρμόσετε σε φάσεις. Όπως πάντα, μπορείτε να μιλήσετε με τους ειδικούς σχεδιασμού τοπίου του Ντάλας και του Φορτ Γουόρθ στο Lawn Connections εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συγκεντρώσετε τις διάφορες ιδέες που έχετε.

Schreibe einen Kommentar