Πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα; » Lawn Connections, LLC

0
Πώς να φροντίσετε το γκαζόν σας το χειμώνα; » Lawn Connections, LLC

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Το φθινόπωρο έφτασε και ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε το γκαζόν σας και πώς να φροντίσετε σωστά το γκαζόν σας αυτόν τον χειμώνα. Είναι καλή ιδέα να μαζέψετε όλο αυτό το νεκρό γρασίδι από το γκαζόν σας και να απαλλαγείτε από τυχόν φύλλα που έχουν πέσει από τα δέντρα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αφήσετε ακόμα το χλοοκοπτικό σας, αυτούς τους φθινοπωρινούς μήνες θα πρέπει να κάνετε όλα τα πράγματα που χρειάζεστε για να συντηρήσετε την αυλή σας πριν μας πέσει ο χειμώνας.

Προχωρήστε στη χειμερινή συντήρηση

Η φροντίδα του γκαζόν το χειμώνα μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική εργασία, αλλά υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να διασφαλίσετε ότι το γκαζόν σας παραμένει υγιές και χαρούμενο καθ ‚όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 • Επίβλεψε το γκαζόν σου. Καλά διαβάσατε – η επίβλεψη του γκαζόν σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το γρασίδι σας παραμένει πράσινο, όλο το χρόνο. Περίπου 8 εβδομάδες πριν από την πρώτη κατάψυξη της σεζόν, ξεκινήστε τη διαδικασία υπερσποράς.
 • Καθαρίστε τα υπολείμματα (κυρίως φύλλα) από το γρασίδι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από στρώματα νεκρού χόρτου και υπολειμμάτων που προκαλούν βακτήρια.
 • Μάλταρα γύρω από τους θάμνους και άλλα φυτά. Όταν αφιερώνετε χρόνο για να καλύψετε σωστά τα φυτά σας, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να τα προστατέψετε από παγετούς. Το επίστρωμα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παγιδεύσετε την υγρασία, η οποία βοηθά τα φυτά σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στο νερό – κάνοντάς τα να διαρκέσουν πολύ περισσότερο! Το επίστρωμα είναι ένας υπέροχος τρόπος για να διατηρήσετε το γρασίδι σας υγιές και πράσινο, ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
 • Φροντίστε τα πολυετή φυτά σας… μέχρι να έρθει το πρώτο χιόνι, δηλαδή. Μόλις έρθει η ώρα να αφαιρέσετε αυτά τα φυτά από το τοπίο σας, εν καιρώ για το χειμώνα, απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ΠΟΛΥ αιχμηρά κλαδευτήρια για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.
 • Σκουπίστε και γεμίστε τρύπες στο γρασίδι σας. Αν ανοίξετε τρύπες στο γρασίδι σας, μπορείτε να βοηθήσετε στον αερισμό της αυλής σας και να βελτιώσετε την αποστράγγιση. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές γκαζόν, όλο το χρόνο!
 • Θερίζω! Είναι σημαντικό να ακολουθείτε ένα τακτικό πρόγραμμα κοπής, μέχρι να παγώσει το έδαφος. Γιατί αυτό θα βοηθήσει; Επειδή το κούρεμα βοηθά στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από το γρασίδι σας και το μικρό ύψος των χόρτων σας θα εξασφαλίσει ότι η βλάβη από τους μύκητες δεν θα γίνει πρόβλημα όταν χιονίζει.
 • Καλέστε έναν επαγγελματία. Χρειάζεστε βοήθεια για να διασφαλίσετε ότι η αυλή σας είναι έτοιμη για το χειμώνα; Είναι πάντα καλύτερο να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό περιποίησης γκαζόν στην περιοχή σας!

Πότε πρέπει να σταματήσετε το κούρεμα;

Όταν προσπαθείτε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή θα σταματήσετε το κούρεμα για το έτος, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Η ποσότητα της βροχής και του ηλιακού φωτός
 • Παγετός εδάφους
 • Καταγραφή νερού
 • Ημερήσιες θερμοκρασίες
 • Άστατος καιρός

Πώς να αποφασίσετε

γρασίδι-από κοντά

Κάθε χρονιά θα είναι πιθανώς διαφορετική για εσάς. Το βόρειο Τέξας έχει συχνά πιο ήπιους χειμώνες, επομένως μπορείτε να κόψετε το γρασίδι σας ακόμα και όταν πλησιάζει τα Χριστούγεννα. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι το γρασίδι σας θα σταματήσει να αναπτύσσεται καθώς η θερμοκρασία στον αέρα και το έδαφος πέφτει.

Το γρασίδι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι πάνω από 40 βαθμούς και αυτό θα συμβάλει επίσης σε άλλους παράγοντες που το αφήνουν να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Η συνεχής βροχή θα το βοηθήσει να μεγαλώσει, αλλά φυσικά, η υπερβολική βροχή θα σας εμποδίσει να κόψετε καθόλου. Παρόλο που οι μέρες μπορεί να είναι μικρότερες, το γρασίδι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται εάν έχει άμεση πρόσβαση στο ηλιακό φως. Μόλις αρχίσει να είναι κάτω από το σημάδι των 40 μοιρών, το γρασίδι σας δεν θα μεγαλώσει τόσο γρήγορα. Εάν γνωρίζετε ότι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς για λίγο, τότε μπορείτε εύλογα να βάλετε το χλοοκοπτικό σας στο υπόστεγο.

Επικοινωνήστε με το Lawn Connections

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το πώς να φροντίζετε το γκαζόν σας το χειμώνα; Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν υψηλής ποιότητας, καλέστε το Lawn Connections στο 817-769-6950! Ή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας μας. Οι επαγγελματίες εξωραϊσμού μας είναι πραγματικά οι καλύτεροι στην επιχείρηση. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τη βοήθειά μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας μαζί σας!

Schreibe einen Kommentar