Σπιτικά δώρα τελευταίας στιγμής – Ένα σπίτι φτιαγμένο από το μηδέν

2
Σπιτικά δώρα τελευταίας στιγμής – Ένα σπίτι φτιαγμένο από το μηδέν

Έχετε τελειώσει ο χρόνος πριν από τα Χριστούγεννα; Χρειάζεστε κάτι για έναν φίλο ή πάρτι με σύντομο χρονικό διάστημα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε αγαπησιάρικα, μοναδικά σπιτικά δώρα με λίγα υλικά ή μέρη με λίγο χρόνο.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα συνδεδεμένων εταιρειών που έχει σχεδιαστεί για να μας παρέχει ένα μέσο για να κερδίζουμε χρεώσεις μέσω σύνδεσης με το Amazon.com και συνδεδεμένους ιστότοπους. Είμαστε επίσης θυγατρικές για άλλους και εγκρίνουμε μόνο τα προϊόντα που υποστηρίζουμε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική αποκάλυψης εδώ.

Γρήγορα χειροποίητα δώρα

Μερικές φορές, ακόμη και ο καλύτερος προγραμματισμός δεν θα σταματήσει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής να πάρεις ένα δώρο σε κάποιον. Ή απλά, ξέχασες! Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς. Ακόμα κι αν αισθάνεστε κολλημένοι, υπάρχουν μερικά γρήγορα δώρα που μπορείτε να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε απλά να κάνετε ένα τρέξιμο στο κατάστημα για τα βασικά, να τα βάλετε σε ένα βάζο και να τελειώσετε!

Αυτά χρειάζονται μόνο 30 λεπτά. Χρειάζεστε μόνο λίγα υφάσματα και μια ραπτομηχανή. Μπορείτε να τα φτιάξετε ακόμα και με ότι έχετε στο σπίτι. Οποιοδήποτε γέρικο κουμπί κάτω θα έκανε ένα υπέροχο κομμάτι χαρτοπετσέτας.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια βάση λιωμένου και χύματος σαπουνιού και μπορείς να την προσαρμόσεις μέσα σε λίγα λεπτά με μερικά αιθέρια έλαια ή πρόσθετα όπως πλιγούρι βρώμης. Η ομορφιά είναι ότι δεν χρειάζεται να θεραπεύονται, έτσι μπορείτε να δώσετε αυτό το χειροποίητο σαπούνι αμέσως.

Χρειάζεστε μόνο 5 υλικά και 5 λεπτά για να φτιάξετε αυτές τις καραμέλες που θα απολαύσουν όλοι. Μπορείτε να τα κυλήσετε σε λαδόκολλα σε ένα ωραίο σακί και θα είναι τέλειο για δώρο της τελευταίας στιγμής.

Αυτό είναι ένα απλό πλεκτό καλάθι που μπορείτε να φτιάξετε σε λιγότερο από μία ώρα. Απλώς επιλέξτε ένα διασκεδαστικό χρώμα και χαλαρώστε για μια βραδιά και έχετε ένα χειροποίητο δώρο που θα εντυπωσιάσει.

Φτιάξτε ένα εξατομικευμένο, αγαπησιάρικο κερί φωτογραφιών με μόνο νερό, ψαλίδι ταινίας και έναν εκτυπωτή (και ένα κερί της επιλογής σας!). Είναι απλό να μεταφέρετε την εικόνα και η οικογένεια και οι φίλοι σας θα τη λατρέψουν!

Αυτά τα γρήγορα φακελάκια θα κάνουν κάθε συρτάρι ή ντουλάπι να μυρίζει υπέροχα. Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα με λίγα μόνο υλικά σε λίγα μόνο λεπτά. Τσέκαρέ το!

Μπορείτε να τα φτιάξετε γρήγορα και η οικογένειά σας, οι φίλοι, οι συνάδελφοί σας, όποιος άλλος, θα αγγίξει ένα προσεγμένο δώρο όπως αυτά. Καλά Χριστούγεννα!

Καρφιτσώστε για αργότερα:

Μια ματιά στο Πακέτο Βότανα & Αιθέρια Έλαια!

Schreibe einen Kommentar