Τι μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι το χειμώνα; » Lawn Connections, LLC

0
Τι μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι το χειμώνα;  » Lawn Connections, LLC

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ο Φεβρουάριος του 2021 έφερε απίστευτα κρύο καιρό και πολλές μέρες χιονιού στο Τέξας. Μια «χειμερινή δίνη» σαν αυτή σπάνια εμφανίζεται στην περιοχή. Αντίθετα, οι περισσότεροι χειμώνες του Βόρειου Τέξας είναι σχετικά ήπιοι, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται, «τι μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι το χειμώνα;»

Υπάρχουν στην πραγματικότητα αρκετά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι του Τέξας τον χειμώνα για να διατηρήσουν το τοπίο σας σε κορυφαία φόρμα. Ας τους ρίξουμε μια ματιά τώρα!

Πώς επηρεάζει ο χειμώνας τις υπηρεσίες εξωραϊσμού στο Βόρειο Τέξας;

Σε πιο βόρειες περιοχές των Η.Π.Α., πολλοί τοπιογράφοι μεταβαίνουν στην σχεδόν αποκλειστικά παροχή υπηρεσιών απομάκρυνσης χιονιού. Αυτό συμβαίνει επειδή οι θερμοκρασίες είναι τόσο χαμηλές για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τα περισσότερα φυτά είτε πεθαίνουν είτε αδρανούν. Αλλά η πρόσθετη χιονόπτωση καθιστά απαραίτητη τη φροντίδα του χιονιού.

Στο Βόρειο Τέξας, ωστόσο, το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό. Ενώ μερικά χρόνια μπορεί να παράγουν ακόμα αρκετό χιόνι που οι τοπιογράφοι το χειμώνα προσφέρουν αποχιονισμό, δεν είναι μια σημαντική υπηρεσία. Στην πραγματικότητα, το πιο ήπιο κλίμα σας επιτρέπει να συνεχίσετε τον εξωραϊσμό ακόμη και το χειμώνα.

Μερικά φυτά, όπως μερικά πιο τρυφερά πολυετή φυτά, μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά από το πιο ακραίο κρύο. Άλλοι μπορεί να ανακάμψουν μόλις ζεσταθεί ο καιρός. Ωστόσο, άλλα φυτά είναι αρκετά ανεκτικά στο κλίμα του Βόρειου Τέξας.

Αυτά τα φυτά μπορεί να αδρανήσουν και να ξυπνήσουν την άνοιξη. Άλλοι μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται κατά τις θερμότερες περιόδους του χειμώνα. Εξαιτίας αυτού, οι χειμερινοί τοπιογράφοι μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν αρκετές υπηρεσίες στο Βόρειο Τέξας που είναι ασυνήθιστες σε άλλα μέρη της χώρας. Στην πραγματικότητα, ο χειμώνας είναι στην πραγματικότητα η τέλεια εποχή για να φροντίσετε κάποια συντήρηση γύρω από το τοπίο σας.

Κούρεμα γκαζόν

Οι χειμώνες μπορεί να είναι ήπιοι, πράγμα που σημαίνει ότι το γρασίδι μπορεί ακόμα να αναπτυχθεί όταν είναι λίγο πιο ζεστό. Εκμεταλλευόμενοι αυτό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο χλοοτάπητας είναι έτοιμος για ανοιξιάτικη ανάπτυξη. Εάν οι θερμοκρασίες παραμείνουν κάτω από τους 50 βαθμούς Φαρενάιτ για κάποιο χρονικό διάστημα, το γρασίδι μπορεί να αδρανήσει. Αλλά το Βόρειο Τέξας μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλες θερμοκρασίες που μπορεί να αναγκάσουν το γρασίδι να βγει από τον λήθαργο και να αρχίσει να αναπτύσσεται ξανά.

Δεδομένου ότι αυτό συμβαίνει κάπως τακτικά, θα θελήσετε να κουρέψετε το γκαζόν σας μία ή δύο φορές κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να το διατηρήσετε σε καλό μήκος. Αυτό πρέπει να γίνεται σε μια ξηρή μέρα και το ύψος της λεπίδας πρέπει να είναι περίπου 2-2,5 ίντσες για να αποφευχθεί η ανάπτυξη μούχλας.

Ρύθμιση άρδευσης

Επειδή το γρασίδι του Βόρειου Τέξας δεν θα σταματήσει να αναπτύσσεται, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχει επαρκή επίπεδα υγρασίας ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο λήθαργος σημαίνει ότι το γκαζόν σας θα απαιτεί λιγότερο πότισμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των ημερών ποτίσματος σε μία την εβδομάδα.

Οι τοπιογράφοι στο Τέξας μπορούν να ρυθμίσουν το σύστημα άρδευσης σε ένα χειμερινό πρόγραμμα ποτίσματος. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στη ρύθμιση και τον έλεγχο των αισθητήρων βροχής και παγετού για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι λειτουργικά.

Βοτάνισμα και σπορά

Μερικές φορές τα ζιζάνια μπορεί να εμφανιστούν στην αυλή σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η περιστασιακή χρήση μιας θεραπείας με σημεία μπορεί να βοηθήσει να κρατήσετε αυτά τα ζιζάνια μακριά. Ως εκπαιδευμένοι επαγγελματίες τοπίου, οι τοπιογράφοι του Τέξας μπορούν να εφαρμόσουν θεραπείες που μπορούν να εμποδίσουν τα ζιζάνια να γίνουν πρόβλημα. Οι προφυτρωτικές θεραπείες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε το καβουρόχορτο να καταλάβει το γρασίδι σας.

Ο χειμώνας, ιδιαίτερα γύρω στον Φεβρουάριο, είναι στην πραγματικότητα η τέλεια εποχή για να εφαρμόσετε προφυτρωτικά ζιζανιοκτόνα στο γρασίδι σας. ο το γρασίδι πρέπει να είναι αδρανές, επομένως η θεραπεία θα στοχεύει μόνο την ανάπτυξη από το καβουρόχορτο. Μια άλλη επιλογή είναι να εφαρμόσετε ένα προεμφυτρωτικό το φθινόπωρο και να υποβάλετε αίτηση για άλλη θεραπεία τον Δεκέμβριο.

Μπορείτε επίσης να σπέρνετε το γκαζόν σας ενώ είναι αδρανές. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική εάν ξεχάσατε να φροντίσετε το γκαζόν σας το καλοκαίρι. Ο Ιανουάριος ή ο Φεβρουάριος είναι μια εξαιρετική εποχή για να φυτέψετε νέους σπόρους γρασιδιού και να ενθαρρύνετε την ανάπτυξη όταν πλησιάζει η άνοιξη.

Κλάδεμα

Το μεσοχειμώνα είναι επίσης μια καλή περίοδος για να κλαδέψετε τα δέντρα και τους θάμνους σας. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τα περισσότερα φυλλοβόλα δέντρα χάνουν το φύλλωμά τους. Αυτό διευκολύνει την εύρεση τυχόν προβληματικών σημείων, όπως νεκρούς ή άρρωστους μίσχους και κλαδιά. Εάν πρέπει να κοπούν μεγαλύτερα κλαδιά, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε έναν τοπιογράφο. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό για να κλαδέψουν τα κλαδιά όσο πιο κοντά στον κορμό χρειάζονται.

Φύτεμα

Αν θέλετε να αφαιρέσετε μερικά δέντρα ή θάμνους από το τοπίο σας, ο χειμώνας μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Πολλά νέα δέντρα και θάμνοι θα μπορέσουν να δημιουργηθούν, αλλά μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν τοπιογράφο για να ελέγξετε ξανά εάν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Τα φυτά γυμνής ρίζας θα είναι ιδιαίτερα έτοιμα για μεταφύτευση αυτή τη στιγμή. Λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών του αέρα και του εδάφους, θα παραμείνουν αδρανείς μέχρι την άνοιξη, οπότε μπορούν να αρχίσουν να ριζώνουν πλήρως.

Καθάρισε

Οι χειμερινές μέρες χωρίς βροχή ή χιονοπτώσεις είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθαρίσετε το τοπίο σας. Συχνά πεσμένα κλαδιά και συσσωρεύονται συντρίμμια κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ζημιά αν το αφήσετε να καθίσει για πολύ. Επιπλέον, η οργανική ύλη θα αρχίσει να σαπίζει λόγω της βροχής και της υγρασίας. Εάν έχετε έναν τοπιογράφο να καθαρίσει την αυλή και τις περιοχές κάτω από θάμνους και δέντρα, μπορεί να διατηρήσει την αυλή σας υγιή και καθαρή.

Εάν έχετε βάλει παγωμένο αλάτι στους διαδρόμους σας, αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να καθαρίσετε και το αλάτι. Το αλάτι μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά τόσο στο γρασίδι όσο και στο χώμα σας, εάν δεν το ελέγξετε.

Σχεδιασμός και Προγραμματισμός

εξωραϊσμός της πίσω αυλής που σχεδιάστηκε και εγκαταστάθηκε με συνδέσεις γκαζόν

Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να κάνετε ένα σχέδιο για όποιες αλλαγές θέλετε στο τοπίο σας όταν έρθει η άνοιξη. Εάν ξεκινήσετε το φθινόπωρο ή το χειμώνα, θα μπορείτε να έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε το σχέδιο τοπίου ακριβώς εκεί που θέλετε.

Ο σκηνοθέτης σας μπορεί να ρίξει μια ματιά σε αυτό με το οποίο ξεκινάτε τώρα. Στη συνέχεια, θα αναπτύξουν ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το τοπίο σας σε ένα μέρος που θέλετε να περάσετε χρόνο. Όταν κυλήσει το ελατήριο, μπορούν να ξεκινήσουν την εγκατάσταση.

Τι μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι το χειμώνα;

Ακριβώς επειδή είναι χειμώνας δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε κάθε πρόοδο στον εξωραϊσμό σας. Η απάντηση στο „τι μπορούν να κάνουν οι τοπιογράφοι στο Βόρειο Τέξας το χειμώνα;“ είναι αρκετά εκτεταμένη. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να ξεκινήσετε ένα όμορφο τοπίο.

Καλέστε σήμερα τη Lawn Connections για να επωφεληθείτε από τον εξωραϊσμό ακόμη και το χειμώνα!

Schreibe einen Kommentar