Όπου χρειάζεστε ένα Adventure Pass στη Νότια Καλιφόρνια

2
Όπου χρειάζεστε ένα Adventure Pass στη Νότια Καλιφόρνια

Η δασική υπηρεσία απαιτεί από εσάς να εμφανίσετε ένα Adventure Pass στο σταθμευμένο αυτοκίνητό σας σε πολλά από τα μονοπάτια που χρησιμοποιούνται για τις πεζοπορίες μας στο SoCalHiker. Ο εμπειρικός κανόνας είναι ότι εάν υπάρχουν βελτιώσεις στην κορυφή του μονοπατιού (τουαλέτες pit, τραπέζια για πικνίκ κ.λπ.) απαιτείται Adventure Pass.

Ο παρακάτω διαδραστικός χάρτης θα σας ενημερώσει εάν απαιτείται Adventure Pass για το μονοπάτι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Κάντε κλικ σε ένα σύμπλεγμα για μεγέθυνση σε αυτήν την περιοχή. Κάντε κλικ σε μια καρφίτσα για να λάβετε έναν σύνδεσμο με οδηγίες οδήγησης προς το συγκεκριμένο μονοπάτι.

Θέλετε να αγοράσετε ένα Adventure Pass; Το Adventure Pass μπορεί να αγοραστεί ως ημερήσιο πάσο για 5 $ ή ως ετήσιο πάσο για 30 $. Ακολουθεί ένας διαδραστικός χάρτης με όλες τις τοποθεσίες που πωλούν Adventure Passes.

Εάν έχετε ένα, έχετε ήδη ένα ετήσιο πάσο America the Beautiful για τα Εθνικά Πάρκα, αυτό θα λειτουργήσει αντί για ένα Adventure Pass — φροντίστε απλώς να παραλάβετε ένα δωρεάν διαυπηρεσιακό διαβατήριο από ένα γραφείο δασικής υπηρεσίας.

Τα δεδομένα για αυτόν τον χάρτη προέρχονται απευθείας από το Δασική Υπηρεσία. Ενημερώστε μας εάν συναντήσετε σφάλματα!

Schreibe einen Kommentar