5 χαρακτηριστικά νερού που μπορούν να μεταμορφώσουν το γκαζόν του Τέξας » Lawn Connections, LLC

1
5 χαρακτηριστικά νερού που μπορούν να μεταμορφώσουν το γκαζόν του Τέξας » Lawn Connections, LLC

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επιλέξτε από οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά νερού και ετοιμαστείτε να μεταμορφώσετε το γκαζόν του Τέξας!

Υπαίθριο ντους

Το απόλυτο χαρακτηριστικό του νερού είναι αυτό στο οποίο μπορείτε να μπείτε αμέσως! Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα υπαίθριο σπα, ένα ντους στην πίσω αυλή προσφέρει μια απελευθερωτική εναλλακτική στην καθημερινή σας ρουτίνα ντους και σας επιτρέπει να επεκτείνετε την απόλαυση σε εξωτερικούς χώρους.

Προσθήκη σε μια λίμνη

Ποιος θέλει ένα εσωτερικό ενυδρείο όταν υπάρχουν λίμνες koi στην πίσω αυλή που περιμένουν να κατασκευαστούν;! Εάν θέλετε ένα για τον εαυτό σας, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα κιτ DIY — ή προσλάβετε έναν σχεδιαστή τοπίου που ειδικεύεται σε αυτές τις γαλήνιες λιμνούλες. Αλλά προσέξτε: Τα Koi είναι παιχνιδιάρικα και μαγευτικά, αλλά δεν έχουν χαμηλή συντήρηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις ανάγκες τους πριν ξεκινήσετε μια λίμνη koi.

Custom Creek

Μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας κολπίσκο DIY, όπως αυτός που εμφανίζεται εδώ, με λίγο σκυρόδεμα, χαλίκι, σωλήνα PVC και μια αντλία ανακυκλοφορίας. Στρατηγικά τοποθετημένες πέτρες οδηγούν το νερό σε μια πισίνα συγκράτησης, όπου αντλείται πίσω στην κορυφή του κολπίσκου. Αυτή θα ήταν μια έξυπνη επιλογή για ένα χαρακτηριστικό περίγραμμα κήπου.

Προσθέστε ένα Birdbath

Τα χέρια κάτω, το πιο κοινό χαρακτηριστικό του νερού της πίσω αυλής είναι το ευγενές λουτρό πουλιών.

Φτιάξτε έναν καταρράκτη

Αν λαχταράτε την καταπραϋντική γοητεία του νερού που πέφτει, σκεφτείτε να φτιάξετε —ή να αγοράσετε— έναν καταρράκτη στην πίσω αυλή.

Επικοινωνήστε με το Lawn Connections

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τα υδάτινα χαρακτηριστικά που μπορούν να μεταμορφώσουν το γκαζόν του Τέξας;
Αν ναι, ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με το Lawn Connections. Είμαστε πραγματικά οι ειδικοί στο χέρι όσον αφορά το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του γκαζόν. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες φροντίδας γκαζόν υψηλής ποιότητας, καλέστε το Lawn Connections στο 817-769-6950! Ή, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας μας. Οι επαγγελματίες εξωραϊσμού μας είναι πραγματικά οι καλύτεροι στην επιχείρηση. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τη βοήθειά μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την τεχνογνωσία μας μαζί σας!

Schreibe einen Kommentar