Glamping to Solo Camping – Κορίτσι πεζοπορίας με σκύλο

5
Glamping to Solo Camping – Κορίτσι πεζοπορίας με σκύλο

Ας μιλήσουμε για το κάμπινγκ. Το κάμπινγκ ήταν απλώς κάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους. Το γκλαμπ ταξίδι μας τον Απρίλιο άναψε τη φωτιά. Ένιωσα ότι μπορεί να μας αρέσει πραγματικά αν προσπαθήσουμε. Αφού το ολονύχτιο ταξίδι μας στο κάμπινγκ τον Μάιο απέδειξε ότι η προαίσθησή μου ήταν σωστή, το κάμπινγκ έγινε γρήγορα ένας άλλος τρόπος για να απολαύσουμε μαζί την υπέροχη ύπαιθρο.

Τον Οκτώβριο, έκανα κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα σε εκατομμύρια χρόνια. Ατομικό κάμπινγκ. Όχι, δεν αστειεύομαι! Απολαμβάνω την άνεση και την πολυτέλεια του κάμπινγκ με το αυτοκίνητο, έτσι δοκίμασα το κάμπινγκ με το αυτοκίνητο μόνος με τη Xena. Για όσους από εσάς είστε νέοι στο κάμπινγκ,

Κάμπινγκ αυτοκινήτου: Ένας τύπος κάμπινγκ που περιλαμβάνει οδήγηση αντί για περπάτημα σε κάμπινγκ.

Εφόσον μπορείτε να οδηγήσετε σε ένα κάμπινγκ, μπορείτε να φέρετε ό,τι θέλετε για να νιώσετε άνετα. Πάρτε όσες κουβέρτες χρειάζεστε για να σας κρατήσουν ζεστή τη νύχτα για μία. Μεταξύ της Xena και εμένα, έχουμε 6 κουβέρτες στη σκηνή και 4 από αυτές είναι κάτω. χαχαχα

Αποφάσισα σε ένα κάμπινγκ κοντά στη λίμνη Arrowhead που απέχει μόλις 2 ώρες από το σπίτι και κάνει κράτηση. Προτιμώ το πρωτόγονο κάμπινγκ, αλλά η οδήγηση για να βρω ένα διαθέσιμο κάμπινγκ το απόγευμα της Παρασκευής δεν μου φάνηκε καθόλου διασκεδαστική.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10% σε όλα τα είδη και είδη ένδυσης στο Outdoorplay.com! Κωδικός κουπονιού: AV10

Πριν από αυτό το ταξίδι, κατασκηνώσαμε μόνο με τη φίλη μου την περιπέτεια Jen και βασιστήκαμε σε μεγάλο βαθμό στις γνώσεις και την εμπειρία της. Έτσι, καθώς πλησίαζε η ημερομηνία του ταξιδιού, ένιωσα άγχος και νευρικότητα. Wκαπέλο αν αυτό, τι θα γινόταν αν αυτή η σκέψη συνέχιζε να εμφανίζεται όλη την ημέρα. Μια εβδομάδα πριν από το ταξίδι, οδήγησα στη λίμνη Big Bear και έκανα πεζοπορία. Το Big Bear Lake είναι δίπλα από το Lake Arrowhead, ώστε να μπορώ να σταματήσω στο κάμπινγκ στο δρόμο της επιστροφής και να το ελέγξω για να ηρεμήσω τα νεύρα μου. Το σχέδιο λειτούργησε. Οδήγησα γύρω από την κατασκήνωση, μίλησα με έναν από τους δασοφύλακες και έβγαλα το κάμπινγκ μας. Μου άρεσε το site! Δεν υπάρχουν άλλες τοποθεσίες δίπλα στον ιστότοπό μας και είμαστε δίπλα στο νερό και το μπάνιο. Τέλειος. Το άγχος μου εξαφανίστηκε. Τώρα ένιωθα μόνο τον ενθουσιασμό.

Πήρα μισή μέρα στη δουλειά την Παρασκευή και οδήγησα μέχρι τη λίμνη Arrowhead. Το κάμπινγκ μου φαίνεται σαν να παίζω σπίτι, μόνο που παίζω όλους τους ρόλους. Μαμά, μπαμπάς και παιδί. Η Xena είναι ο σκύλος, φυσικά.

Μόλις τελείωσα το στήσιμο της σκηνής όταν ένα ζευγάρι μεσήλικων μπήκε στο κάμπινγκ μας. Η Xena δεν γάβγισε αλλά ήταν πολύ σε εγρήγορση. Ω, όχι, τι είναι αυτό; Δεν είναι ευχαριστημένοι που η Xena είναι αδρανής; Ωστόσο, δεν έφυγε από το κάμπινγκ μας. Προσπάθησα να πω στη Xena μέσω τηλεπάθειας, Μην τους πλησιάζετε και μην τους γαβγίζετε αυτή τη στιγμή, παρακαλώ.

Παρατήρησαν ότι και οι δύο ήμασταν άβολα, έτσι σταμάτησαν να περπατούν και έμειναν κοντά στην είσοδο. Πήγα προς το μέρος τους και η γυναίκα άπλωσε το χέρι της και μου έδειξε ένα μικρό χάρτινο πιάτο καλυμμένο με αλουμινόχαρτο. Παρουσιάστηκαν ως γείτονές μας. Ήταν 3 γενιές οικογενειακού κάμπινγκ με 3 Huskies στην άλλη πλευρά του μπάνιου. Μου είπαν να ουρλιάξω αν χρειαστώ κάτι. Έφεραν σπιτικά ρολά αυγών για να μας καλωσορίσουν. Ήμουν τόσο σοκαρισμένος και με συγκίνησε απόλυτα η ζεστή χειρονομία τους! Οποιεσδήποτε ανησυχίες είχα για εκείνο το Σαββατοκύριακο, ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΕΣ εκείνη τη στιγμή. Όπως ανέφερα προηγουμένως στο σόλο ταξιδιωτικό μου ποστ, όταν ταξιδεύεις μόνος με ένα εκπαιδευμένο σκυλί, συναντάς τους πιο ευγενικούς ανθρώπους!

Είχα το τσίλι μου και τα σπιτικά ρολά αυγών για δείπνο δίπλα στη φωτιά. Ήταν απολύτως νόστιμα (θέλετε τη συνταγή!) αλλά κυρίως μου ζέσταναν την καρδιά. Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω.

lake_arrowhead-3.jpg

lake_arrowhead-6.jpg

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10% σε όλα τα είδη και είδη ένδυσης στο Outdoorplay.com! Κωδικός κουπονιού: AV10

Το Dogwood Trailhead βρίσκεται στην κατασκήνωση, οπότε το εξερευνήσαμε το επόμενο πρωί.

salt_20171211_164400_813.jpg

salt_20171211_164630_743.jpg

Και πέρασε το απόγευμα παίρνοντας υπνάκο και κάνοντας παζλ. Δεν θα ονομάσω ονόματα, αλλά κάποιος έκανε το μεγαλύτερο μέρος του μεσημεριανού ύπνου.

salt_20171211_164729_114.jpg

salt_20171211_170027_806.jpg

Η εξερεύνηση μας κάνει πάντα χαρούμενους, αλλά το καλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου ήταν τα ξημερώματα. Καθισμένος δίπλα στη φωτιά πίνοντας καφέ βλέποντας την ανατολή του ηλίου. Ήμασταν οι πρώτοι που ήμασταν ξύπνιοι και τις δύο μέρες. Απολαύσαμε πάρα πολύ την υπνηλία του κάμπινγκ για αρκετές ώρες προτού άλλοι ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τη μέρα. Μέχρι τότε, ήμασταν έτοιμοι να βγούμε έξω και να εξερευνήσουμε. 🐾

Πόσο ακόμα πρέπει να περιμένω για αυτόν τον καφέ;

salt_20171211_164521_764.jpg

salt_20171211_165341_291.jpg

Μου άρεσε απολύτως κάθε λεπτό εκείνου του Σαββατοκύριακου. Μετά το σόλο κάμπινγκ, η αυτοπεποίθησή μου στο κάμπινγκ ανέβηκε σε άλλο επίπεδο και ένιωσα υπέροχα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε κάτι νέο. Η αυτοδυναμία ήταν ενδυνάμωση. Κάμπινγκ Glamping σε σόλο σε 6 μήνες. Ποιος θα το φανταζόταν; Ποτέ μην πείτε όχι σε μια νέα περιπέτεια!

Περιπέτεια!

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ 10% σε όλα τα είδη και είδη ένδυσης στο Outdoorplay.com! Κωδικός κουπονιού: AV10

Schreibe einen Kommentar